Creatieve catering in Den Haag

Arnoud Vrugteman uit Den Haag Beste hapjes aan huis, we hebben heerlijk gegeten van de (halal)BBQ gisteren. Alles werd netjes bezorgd, het eten zag er perfect uit en de BBQ was in perfecte staat. Alles was netjes schoon. We hebben op de stadsboerderij een fijne en gezellige vrijwilligers BBQ gehad, en iedereen was lovend over het eten.

Ga zo door!Anupma Bhageloe uit Den Haag Catering en service remained in 1 woord TOP! Lekkere etenswaren en goede verzorging van de tafel!Kon mij geen betere moederdag voorstellen zonder hulp van jullie!! Helemaal top!!! Suzanne Vergeer van Rode Kruis Noodhulp uit Den Haag Wij hebben erg genoten van het buffet dat we hebben besteld through hapjesaanhuis.nl Het eten was heerlijk en de bezorging en verzorging van het buffet was Top.

Familie van Gilst uit Den Haag Gisteren hebben wij de 92e verjaardag gevierd van onze (schoon)moeder en oma. De catering van Hapjes aan Huis heeft er een grote bijdrage in gehad, dat dit feest een succes is geworden. Wat een prachtige opgemaakte schalen van het koude buffet en een goed verzorgd warm buffet!! De bezorger was specific op tijd en heeft het mooi neer gezet.

We hebben er allemaal heerlijk van gegeten. Groet Olga van Gilst Jack van Straaten van Peek & Cloppenburg Anson’s C.V. uit Den Haag Hartelijk dank voor de prima verzorging van de hapjes voor een receptie met veel externe relaties. Alles was prima verzorgd en de schalen met hapjes zagen er geweldig uit.

Astrid Frey uit Kerkwijkgemeente Den Haag Zuid-West De service van Hapjes aan Huis vond ik uitstekend. Je krijgt snel bevestiging van je bestelling en wie je hapjes gaat leveren. Ik vond het heel fijn dat er ook op zondag bezorgd kon worden. Stipt op tijd stond de cateraar voor de deur.

Marian Rijsdam directiesecretaresse Siob uit Den Haag Ik vind het systeem van bestellen by means of een “hoofdkantoor” prima; je hoeft zelf niet opzoek naar een cateraar bij jou in de buurt. De site is uitgebreid en overzichtelijk. Als je belt voor wat aanvullende informatie (zoals in mijn geval) wordt je prettig te woord gestaan.

Wij hebben hapjes aan huis, voor ons de eerste kennismaking, ervaren als van zeer goede kwaliteit. Niet alleen de hapjes zelf maar juist alles erom heen van aanvraag toddler afhandeling was een feest van klantgericht denken. Zo was niet alleen de voorpret maar ook het feest zelf (Sweet Sixteen party) een daverend succes.

Voor herhaling vastbaar!Ineke van der Zande uit Den Haag Voor een verjaardagsfeest van 19 personen hebben wij zowel een Italiaans buffet als een dessert buffet besteld. De kwaliteit en de service waren top. We hadden er geen omkijken naar. Bij het volgende feestje weet ik waar ik moet zijn. Aanrader.

En het brengen en halen was prima in orde. Echt een zaak om aan te bevelen. Maud Vles-Spijkerman, Bird & Bird, Den Haag Via een vlotte telefonische boeking werd deze per, eveneens appropriate, e-mailwisseling bevestigd en werd het gevraagde verzorgd, op tijd en vriendelijk geleverd. Het werkt prima om via een centraal boekingssysteem een catering voor elkaar te krijgen.

Zeer aan te bevelen!Nike van Nuland, BDO, Den Haag Beste Hapjes aan Huis, Afgelopen zondag huis vol familie en Hapjes aan Huis heeft dit tot een succes gemaakt! De kwaliteit van de hapjes was uitmuntend, het aanbod gevarieerd en we hebben er allemaal van genoten. Dit was zeker niet de laatste keer dat we by means of Hapjes aan Huis onze borrel hebben opgetuigd!.

De op twee na grootste stad van Nederland en de hoofdstad van de provincie Zuid-Holland, heeft veel te bieden. Den Haag vervult ook vele belangrijke rollen voor Nederland. In de stad zijn onder meer bijna alle ministeries en ambassades gevestigd. Ook het Koninklijk Huis is gevestigd in Den Haag. De stad is niet alleen interessant voor ministeries en andere overheidsinstellingen, ook grote commerciële partijen als KPN, Post NL, Ahold, Shell en ING hebben een groot kantoor in de stad.

Zoekt u naar echt lekkere, creatieve catering in Den Haag?Kersvers Catering is een modern-day, dynamisch cateringbedrijf Den Haag dat zich onderscheidt door flexibiliteit, verse producten, service en duurzaamheid. De culinaire voorbereidingen voor uw diner of receptie doen wij zo veel mogelijk op het minute zelf. Op deze manier bent u altijd verzekerd van een optimale smaakbeleving.

Meer dan vers Uiteraard staat de versheid van de producten centraal. Kersvers Catering gebruikt daarnaast zo veel mogelijk pure en eerlijke ingrediënten, duurzame vis en seizoensgebonden groenten in het Assortiment; maak hieronder uw keuze voor een impressie of vraag direct een offerte aan by means of de button onderaan deze pagina.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *